2016. február 6., szombat

Tanulmány egy hivatásos pesszimista naplójából..

- azaz mit kell tenned ahhoz, hogy igazán rosszul érezd magad. 


Ha már csinálsz valamit, azt űzd mesteri szinten, ne amatőrködj! A következő elméletek abban segítenek, hogy ne csupán véletlenszerűen érezd magad rosszul, hanem igazán profin, elhivatottan tedd tönkre a napjaidat.

A napkezdés teljes romba döntéséhez a következő szabályok szigorú betartására és következetes ismétlésére lesz szükséged:
· Lehetőleg tedd magad mellé az ébresztő órát, hogy legyen lehetőséged be kapcsolni a szundi gombot. Ezzel máris elérted, hogy tíz percenként könyörögsz egy szerkezetnek, a további, szánalmas kis alvás lehetőségéért. Igazán profik próbálkozhatnak az ébresztő hangja elől a takaró alá bújni, mert a folyamatosan csörgő óra rövid időn belül pépessé gyötri a hallószervünkön át az agyunkat. Így viszont máris rettenetesen indulat a nap, hiszen végül.... mégis ez a tenyérnyi szerkezet győz a teremtés koronája felett.
· Első gondolataid a következők legyenek: utálok dolgozni, rettenetes napom lesz, a kibírhatatlan főnököm, ügyfelem, stb. biztos megint keresztbe tesz... Haladók számára ajánlom a konkrét nemkívánatos személyek és szülő anyjuk félhangos megemlítését, amellyel sikerül a viszolygás megfelelő magjait hosszú távra a tudatalattinkba ültetni.
· Az első mozdulatok után gondolj arra, hogy bizony, már nem vagy a régi, hiszen itt is, ott is fáj, amikor kikelsz az ágyból. Aki már nem kezdő, az heti két-három alkalommal próbálkozhat hipochondriás tünetek produkálásával, ami fejleszti a későbbi kreatív betegség tudat kialakulását.
· A tükörbe nézés kardinális pontja a reggel tönkre tételének, ezért kiemelten figyeljünk rá. Fontos, hogy első pillantásra lehetőleg elborzadjunk a látványtól. Kezdőknél már az is szép eredmény, ha elmúlt fiatalságunk mulandóságát juttatja eszünkbe a látvány, a haladóknál viszont már elvárható a dermedt rémület, lemondó sóhaj. Profibbaknál a felsikoltás vagy halálhörgés alkalmazása szinte elengedhetetlen. 

· Mindezt tetézhetjük feszült viselkedésükkel, melyet nagyszerűen ragasztunk családtagjainkra, akik vélhetően rövid időn belül a mi "jó példánkat" látva eltanulják ezt a remek mesterséget és együttesen egyre növekvőbb tornádóvá növelhetjük a reggel borzalmait.
Tehát ha mindezeket rendszeresen gyakorlod, biztosíthatlak, hogy borzalmasan fog indulni a napod. Nem olyan amatőr módon, hogy esetleg egy kis vidámság, jókedv, vagy netán lelkesedés véletlenül belopakodik egy óvatlan pillanatban és máris kellemesebbé változtatja a nagy küzdelmek árán felépített rossz kedvedet. Ha így csinálod, garantált a standard minőségű stressz, amivel igazán rettenetesen tudod indítani a napjaidat. 

Figyelmeztetlek! 

Ha nem tartod be a leírtakat, és netán első óra csörgésre felébredve arra gondolsz, hogy milyen jó, hogy egy új nap kezdődik, majd örömmel felkelve arra sarkallod magad, hogy mielőbb a legjobb formádba kerülj, meggondolatlanul örömet okozva ezzel családtagjaidnak, akkor biztos lehetsz benne, hogy tönkre teszed a rosszkedvedet. Így indulva ugyanis már nem lesz erőd gyűlölni a munkádat, főnöködet, ügyfeledet, és a környezeted számára sem marad más lehetőség, mint visszatükrözni a jókedvedet és lendületességed, ami sajnos a borzalmas reggelek legnagyobb ellensége. 

A napod úgy indul, ahogy Te indítod. A képességeid úgy fejlődnek, ahogy Te fejleszted.


Ha érdekelnek az önfejlesztés lehetőségei, kattints ide, és nézd meg ajánlatainkat.
    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése